Nieuwe voorzitter tentoonstellingsbestuur

Dit voorjaar heb ik aangegeven dat ik na de IJsselvliedtshow 2018 wil terugtreden als voorzitter van het tentoonstellingsbestuur. Na ongeveer 10 jaar in deze functie wil ik meer tijd overhouden voor ons gezin, onze kleinkinderen en mijn andere hobby’s.

Naomi van den Brink, al een paar jaar lid van het tentoonstellingsbestuur, zal deze functie van mij overnemen. Naomi fokt Orpingtons, verzorgt de website van de vereniging en staat tijdens het Oogstfeest in de gezamenlijke stand van Nut en Sport Wezep en Sport Veredelt Oldebroek. Ook heeft ze allerlei ondersteunende werkzaamheden verricht op het tentoonstellingssecretariaat. Kortom, ze is een actief lid die het klappen van de zweep kent.

Ik heb er alle vertrouwen in dat Naomi haar nieuwe functie op een goede wijze zal vervullen. Een jonge vrouw met veel ambitie aan het roer van het tentoonstellingsbestuur, dat is een hele ommezwaai. Ik zal haar het eerste jaar ondersteunen en coachen.

Tentoonstellingsbestuur, gefeliciteerd met jullie nieuwe voorzitter. Naomi, ik wens je veel succes. Je kunt op me blijven rekenen.

Wim Krooshof

(Visited 233 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *