Marten van Pijkeren benoemd tot ere-lid

Bestuur en leden van Nut & Sport Wezep hebben op hun jaarvergadering van 12 maart 2019 Marten van Pijkeren unaniem benoemd tot ere-lid van de vereniging. Marten is in 1985 lid geworden van Nut & Sport. Hij fokt en houdt dwerghoenders van uitstekende kwaliteit en was/is zeer succesvol op tentoonstellingen. Ook was Marten landelijk keurmeester bij de KLN (Kleindier Liefhebbers Nederland) en was hij bevoegd om alle hoender rassen te keuren. Binnen de vereniging van Nut & Sport heeft Marten veel werk verricht. Jarenlang is hij secretaris geweest van de vereniging en vele jaren voorzitter van de IJsselvliedtshow.

Tevens was hij de motor en stimulator voor de overige leden om iets te betekenen in de kleindierensport/hobby. Marten was ook de verbindingsman tussen de gemeentelijke klein   dierverenigingen. Zo stimuleerde hij de samenwerking tussen Nut & Sport Wezep en Sport Veredelt Oldebroek. Deze samenwerking heeft geleidt tot gezamenlijke activiteiten tussen de beide verenigingen.

Om gezondheidsredenen heeft Marten nu een stapje terug gedaan, maar hij is nog steeds nauw betrokken bij de activiteiten van de vereniging en we hopen dat dit nog jaren zo mag blijven.

Op 16 maart 2019 hebben de voorzitter, Wim Lindeboom en de secretaris, Aalt van de Streek de bijbehorende oorkonde aan Marten overhandigd en natuurlijk een bos bloemen voor zijn vrouw.

Oorkonde van Pijkeren

(Visited 142 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *